Titanium briller

Titanium briller kan grundet fleksibiliteten og tråden til næsepuderne justeres til perfektion så brillen kan side perfekt på næsten alle

I mere end 24 år har vi designet og fået produceret vores egne titanium briller. Titanium briller henvender sig til dem der ønsker en klassisk, enkelt og let brille. Kollektionen er meget inspireret af de organiske former, så er du til det lette og bløde udtryk så er der et stort udvalg af runde, ovale og panto former.

Derudover er der flere damebriller med et fint løft i en diskret cat eye form der klæder mange kvinder.

Stellene produceres i beta titanium som er et yderst velegnet materiale til briller, da det har en suveræn styrke, lethed og fleksibilitet og derved giver den bedst mulige komfort. Titanium stel er som de eneste brillestel

100% nikkelfrie og samtidig stærkere, men også lettere end stål.

Titanium briller kan grundet fleksibiliteten og tråden til næsepuderne justeres til perfektion så brillen kan sidde perfekt på næsten alle. Specielt personer med f.eks. en smal næseryg, runde kinder eller lange øjenvipper kan have stor gavn af briller med næsepuder, da man kan få brillen til at sidde korrekt ved at indstille på afstanden mellem netop næsepuderne.

Titanium brillerne kommer i både blankpoleret og matte sandblæste overflader og fås i 23 farver, så der er noget for en hver smag.