Runde briller er en tidløs klassiker

Den runde og ovale brilleform har igennem tiderne været en eftertragtet model, der med sin lange tilstedeværelse i modebilledet giver et tidsløst look.

I Brillebutikken i København er vi specialister i runde briller og de populære Panto briller, som vi forhandler i vores butik. Du kender måske også disse briller under navne som ”Gandhi”- eller ”arkitektbrillen”.

Vi har altid et meget stort udvalg af runde briller, og det vil vi altid have, idet de har en klassisk form, der passer utrolig mange mennesker. Briller med runde og organiske former er tidløse og passer rigtig mange ansigtsformer og mange forskellige looks.

Vi forhandler et stort udvalg af runde briller i både acetat, metal og titanium.

I vores butik har vi det såkaldte ”skilsmissehjørne”, som er det hjørne i butikken, hvor du kan finde vores udvalg af den runde Panto brille. Problemet her er, at manden gerne vil have en Panto brille, men det synes konen ikke altid er en god ide.

Det varer dog ikke længe, før konen bløder op og synes, at manden ser både sød og sexet ud, så måske vi i stedet for skulle kalde det for ”kærlighedshjørnet”. Vi forhandler også de flotte Panto briller og andre briller med runde former, der har et mere feminint præg. Kontakt os gerne på telefon 33 32 94 98 hvis du vil høre mere om vores udvalg af runde briller. Du kan også blot komme forbi vores butik.