Briller med retro referencer

De retro inspirerede briller kan være med til at gøre din stil unik og fremhæve din personlighed.

I brillebutikken har vi en masse briller der oser af stil. Briller er heldigvis ikke længere kun en nødvendighed for dem med dårligt syn, men en accessorie til dit outfit! De retro inspirerede briller kan være med til at gøre din stil unik og fremhæve din personlighed.

Skildpaddefarvede briller eller tortoise briller, er et klassisk valg med lækre retro referencer. Der findes mange forskellige modeller og brilleformer i tortoise, så er man til den kraftige Clark Kent inspirerede brille, den runde brille eller noget helt tredje, så kom ind forbi og se de mange forskellige modeller i det eftertragtede skildpaddemønster.

Den runde og ovale brilleform har igennem tiderne været en eftertragtet model, der med sin lange tilstedeværelse i modebilledet giver et tidsløst look. De runde ”sygekassebriller” som John Lennon gjorde til sit varemærke i 50’erne er den dag i dag stadig moderne.

Vores brillebutik bugner af runde briller og pantobriller og de findes i mange forskellige udgaver, både retro inspirerede med forskellige brune nuancer af tortoise og i et mere nutidigt clean look.